CIGÁNYKÁRTYA
***

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD és ON-LINE * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu * MP4 kis formátum: MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Megrendelés 06 70 314-5911 * Ár: 29.000- * Előre utalás után postán szállítva * Bővebb információért kattints ide: www.ciganykartya.eu vagy //ciganykartya.gportal.hu

 Egyéb cigánykártya videók:

 http://www.youtube.com/playlist?list=PL6D18EE92AADB9A68

 

 

 LENORMAND KÁRTYAVETŐ TANKÖNYV * Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900-  * Bővebb információ: www.lenormand.hu

     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
A CIGÁNYKÁRTYA
     
VIDEÓK
     
CIGÁNYKÁRTYA*JÓSOK
     
EZO*TANFOLYAMOK
     
TANFOLYAM DVD-n

 

Lenormand jóskártya tanfolyam  DVD és ON_LINE 29.000- Ft * Részletek a tananyagból

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

     
CIGÁNYOK*MÁGIÁJA
     
CIGÁNYKÁRTYA*MÚZEUM
     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
CIGÁNYOK MUZSIKÁJA
     
CIGÁNYOK TÁNCA
     
FILMEK ÉS CIGÁNYOK
     
LINKAJÁNLÓ
     
MYSTIC

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

     
G-mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2011-11-23
     

A cigánykártya lapjainak a jelentése
Sonia Belinsky könyve alapján összeállította: Éva Ilona

CSAK SZEMÉLYT JELÖLŐ KÁRTYÁK
Az alábbi két kártyának nincs elvont, fogalmi jelentése, csak és kizárólag személyeket jelölnek.


SZERELMES NŐ ~ SZÍVKIRÁLYNŐ
Jelenti a kérdezőt magát, ha az illető nő. Ha férfi, jelenti annak szívszerelmét, a nagy Ő-t.

SZERELMES FÉRFI ~ SZÍVKIRÁLY
Jelenti a kérdezőt magát, ha az illető férfi, vagy ha nő, annak szívszerelmét.
Megjegyzem, hogy a kártyalap fordítása nem megfelelő: a Szerelmes nő párja ne csak egy szerető legyen, arra jó lesz majd a Katonatiszt, hanem legyen a nagy Ő, a Szerelmes férfi.
SZEMÉLYT VAGY ELVONT FOGALMAT JELENTŐ KÁRTYALAPOK
Kártyalapok, melyeket személyi jelölőként vagy elvont fogalomként értelmezünk. A két féle értelmezést nem használjuk egy sorban, tehát például a Vágy kártya vagy sötét hajú nőt jelent, vagy vágyakozást valamire, valakire.


ÖZVEGYASSZONY
Nem jelent feltétlenül özvegyasszonyt, hanem idősebb nőt, valakit, aki a kérdezőnél idősebb. A kérdező édesanyját, idősebb nőrokonát, anyósát, de a nővérét is jelentheti.
Elvont fogalomként jelent, bölcsességet, tapasztalatot, anyai gondoskodást, mindazt, amit egy anya adhat a gyermekének.

ÖZVEGY FÉRFI
A kérdezőnél idősebb férfit jelent, és mindazt, amit az özvegyasszony, férfi változatban: édesapát, idősebb férfirokont, apóst.
Elvont fogalomként tapasztalatot, tudást, bölcsességet, türelmet jelent.

GYERMEK
Gyermeket, fiút és lányt egyaránt jelenthet. Elvont értelemben: gyermeki ártatlanság, naivitás, újszerűség, valami új megszületése, mely lehet egy friss ötlet, új munkalehetőség, új szerelem stb. A hagyomány szerint pletykát, szóbeszédet is jelenthet

VÁGY
Mint személyi jelölő, sötét hajú nőt jelent. Ha jellemzést készítünk, szenvedélyes, mély érzésű, stabilitásra vágyó, kitartó. A Katonatiszt párja. Elvont fogalomként valami iránti vágyat jelent, összefüggésben a környező lapokkal. Tágabb értelemben szexualitást, az erotikához való hozzáállásunkat jelenti, szintén a környező lapokkal összefüggésben. Jelenthet szeretőt is párkapcsolati kérdésekben, azonban óvakodjunk attól, hogy a kártya minden esetben szeretőt jelentsen.

KATONATISZT
Eredetileg katonatisztet, vagy bármilyen egyenruhás foglalkozást űző férfit jelent. Régebben az egyenruhát viselő férfi nagy tekintélynek örvendett. A fiatal lányok gyakran álmodoztak katonatiszt udvarlóról. Emlékeztet középkori lovagra, aki tisztelettel bánik szíve hölgyével, érte áldozatokra is képes. A katona fogalmához egyéb férfias tulajdonságok is társulnak: bátorság, hősiesség, kötelességtudat, megbízhatóság. Ezek a képezetek - ha nem is tudatosan - felébrednek a nőkben az egyenruha láttán. Ma a kártya nem feltétlenül egyenruhás, hanem sötét hajú férfit jelent. Nők számára udvarló vagy szerető is lehet, de sohasem életük nagy szerelme. Elvont fogalomként hivatalos intéznivalókat, munkahelyi és üzleti ügyeket jelent.

SZOMORÚSÁG
Világos hajú nőt jelent, a Gondolat párja. Tulajdonságai: érzékeny, sebezhető, sértődékeny, művészi, bizonytalan. Mint elvont fogalom érzékenységet, sebezhetőséget, sértődékenységet, művészi érzéket, szomorúságot, rossz lelki állapotot, magányt, befelé fordulást jelent. A rossz nem mindig rossz, van úgy, hogy a megvilágosodáshoz el kell csendesedni, befelé kell fordulnunk. Ha ennek szükségességét nem ismerjük fel, akkor tapasztaljuk meg a magányt, az egyedüllétet.

GONDOLAT
A gondolat személyi jelölőként világos hajú férfit jelent. Absztrakt fogalomként tervet, ötletet, alkotó kedvet, szellemi munkát, intellektuális kihívást, racionális dolgokat, tanulást, tudást jelent.

LELKÉSZ
Barátot, papot, lelki pásztort, lelki vezetőt, tanítómestert, mestert, tanácsadót jelent. Fogalomként mély lelkiséget, hitet, vallásosságot, mai spiritizmust, misztikus felismerést, elmélyedést jelent. Isteni igazságszolgáltatást jelent, melynek révén mindenki találkozik tettei szükségszerű következményeivel, ám hite által feloldozást nyer. Hétköznapi értelemben lelki életet jelent, a kérdezőt valami mélyen érinti, valamit a lelkére vesz.

BÍRÓ
Hivatalos személyt jelent, akinek pozíciója révén joga van hatalmat gyakorolni, ítélkezni felettünk. Ez a mai világban lehet, rendőr, Apeh, BKV ellenőr és tarmészetesen a szó eredeti jelentése bíró. Elvont fogalomként hivatalos ügyet, jogi procedúrát, földi igazságszolgáltatást jelent, amely nem mindig van összhangban a valódi igazsággal. Jelent józan ítéletet, saját korlátaink felismerését, jó kritikai érzéket és azt, hogy egy ügyben gondos mérlegelés után kell döntést hoznunk. Ez a lap jelenti a munkát, állást is.

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM
ELVONT FOGALMAT JELENTŐ KÁRTYALAPOK
Ezek a lapokat már nem értelmezzük személyi jelölőként, noha ezeken is van világoshajú nő, sötét hajú férfi. E lapok csak és kizárólag elvont fogalommal rendelkeznek.


HÁZ
Alapjelentései: otthon, biztonság, családi fészek. Jelent tradíciót, otthonról hozott értékrendünket, neveltetésünket, szellemi és anyagi örökséget, hagyomány őrzést. Elsősorban nem a házassággal létrejövő családot jelenti, hanem azt, amelyben felnőttünk. Hogy milyen ez a család? Azt a környező lapok mutatják. Jelent még stabilitást, megingathatatlanságot.

HÁZASSÁG
Nem minden esetben jelent esküvőt, csak ha a Lelkész vagy az Örvendezés mellette áll. Egyébként az általunk alapított családot szimbolizálja. Házasságot, tartós együttélést és az általunk alapított családot jelenti. Bizonyos kérdésekben jelenthet, összetartozást, egyesülést, társaságot, mai értelemben Kft., Bt. is lehet. Jelenthet áldást is, azaz már csak az igent kell kimondani.

SZERELEM
A lap jelentése szerelem, szeretet, erős érzelmi kötés. Jelentését erősíti: Lelkész, Állandóság. Gyengítik a negatív jelentésű lapok, és a Látogatás. Egyéb elvont fogalomként jelenthet célirányosságot, pontos célzást.

"Ámort, Vénusz és Mars másodszülött gyermekét mindenki jól ismeri. Anyja szerelem istennői feladatát látja el az apja fegyvereivel, melyek bizony fájdalmat okozhatnak az érzelmek magasztos területein."

*   *   *   *   *

HŰSÉG
Őszinteség, hűség, kitartás, alázat azzal a személlyel vagy fogalommal kapcsolatban, ami mellett áll.
Igaz barátságot, bizalmat, megbízhatóságot, jó természetet, kitartást jelent. Ha nem voltunk biztosak valamiben, vagy valakiben, most megnyugodhatunk. Jelentését erősíti az Állandóság, és a Lelkész.

ÁLLANDÓSÁG
A kártya másik elnevezése az "Isten szeme", ami azt jelenti, hogy cselekedeteinket felülről vigyázzák, áldás van a kérdésben szereplő ügyön vagy azt, hogy Isten kezében vagyunk. Mutathat a kártya nagy sorsfordító élethelyzetet, olyan tekintetben, hogy minden pozitív irányba fordul. Jelenthet sorskönyvbe beírt, elkerülhetetlen élethelyzetet is.
Hosszú távú, tartós dolgokat is jelent, de negatív jelentésű lap mellett mutatja, hogy a kérdéses témától nem tudunk megszabadulni. A kártya arra figyelmeztet, hogy fel kell ismernünk életfeladatunkat, és cselekedeteinket ehhez kell igazítanunk. Hétköznapi értelemben azt jelenti, hogy eredményt érünk el kitartásunk révén, egy régi tervünk valóra válik.

"Isten mindig mindent lát és mindenkor tündököl, ezért a cigány kártyában az állandóságot, az örökkévalóságot, a Mindenhatót jelképezi. Jelezheti még az időtlenséget, vagyis a testen kívüliséget, a karmát, a korábbi életeket, illetve utalhat az életfeladatra."

'Korábban az "Állandóság" lapot "Isten szemének" hívták. Talán az "Állandóság" elnevezés jobban illik az "örökké", "mindig", "amíg világ a világ" jelentéstartalomhoz.'

HALÁL
Nagy sorsfordító kártya, az Állandóság ellentéte. Valaminek vége szakad, elmúlik, de a sötétség méhe szüli meg a fényt, így az éjszakát mindig nappal követi. Az újrakezdéshez vezető vég. Vannak dolgok, felismerések, melyeket csak fájdalom útján tapasztalhatunk meg fejlődésünk, tanulásunk érdekében. Figyelem! Önmagában nem jelent halálesetet, csak a Bíróval és a Szerencsétlenséggel együtt. Még így is bánjunk óvatosan a halálesetek előrejelzésével. A Lelkész mellett nagy változást jelent. Levél mellett jelentése lehet végrendelet.
Úgynevezett biztosító kártya is lehet, hogy valami halálbiztos.

AJÁNDÉK
Szintén sorsfordító lap, de csak az élet kisebb, hétköznapibb értelmében. Életünk szerencsés alakulását, pozitív fordulatot, kellemes időszakot jelent. Más értelemben jó adottságokat, tehetséget, tálentumot, szó szerinti ajándékot, kedveskedést jelent. Jelentheti még az elfogadás képességét, tudunk-e kérni, illetve elfogadni?

*   *   *   *   *

SZERENCSÉTLENSÉG
Kisebb sorsfordító lap, az Ajándék ellentéte, hiszen negatív időszakot az életünkbe, ám csak rövid időre, átmenetileg. A kártya veszélyt is jelenthet, szerencsétlenséget, mely hirtelen, váratlanul következik be. A kártya mélyebb értelme, hogy amikor végképp képtelenek vagyunk felismerni a változás szükségességét, az élet váratlan, szerencsétlen fordulat, összeomlás formájában kényszerít rá minket. Jelentheti egyszerűen azt is, hogy szerencsétlennek érezzük magunkat. Rajtunk múlik, hogy milyen mélységig gondoljuk végig a kártya lehetséges mögöttes tartalmait. Bizonyos értelmezésben jelenthet szenvedélyt, tüzet, kolerikus hajlamot is.

*   *   *   *   *

LEVÉL
A levél írásban érkező híreket, levelet jelent. A mai időkben ez lehet sms, e-mail is. A környező lapoktól függően lehet hivatalos levél, szerelmeslevél, születésről vagy halálról szóló értesítés, szerződés, okirat. A lap másik jelentése: titok. Egyéb értelmezésben jelenthet szárnyalást, szabadságot és repülő utat is.

ÜZENET
Mozgást, rövid vagy közelre történő utazást, szóbeli üzenetet, párbeszédet, kommunikációt, tárgyalást, kisebb pénzküldeményt, jövedelmet jelent. Jelenti, hogy valamely esemény nagyon hamar bekövetkezik.

"Merkur, más néven Hermész elsősorban a kommunikációt, a párbeszédet, a rövid utazásokat, az üzenetváltásokat támogatja. Botja, a caduceus egyfajta varázspálca mely segíti a sikeres kereskedelmi ügyleteket, illetve gyógyításra is alkalmazható, mégpedig "merkúros", azaz légből-égből kapott energetikai kezeléseket lehet vele adni."

"Üzenet Merkúrtól * Ezen a héten nem várható jelentős fordulat az életében, viszont könnyedébben veszi a máskor bosszantónak tűnő dolgokat. Úgy fogja gondolni, érezni, hogy semmi nem számít csak a pillanatnyi öröm. Rájön, hogy vannak ugyan nehézségek, ám annál több szépség van a hétköznapokban. Ezek a hérköznapi szépségek, boldogság szikrák hálával töltik el a szívét, valamiféle pozitív életszemlélet hatja át a lelkét. Félig tele van a pohár vagy félig üres? Most félig tele lesz. Nem a kevésbé sikerült dolgokra fog fókuszálni, hanem a jóra és a kellemesre. Amolyan "merkúros" hét lesz. Egyszerű, könnyed, a napi vidám pillanatok, szerencsés helyzetek észrevétele, átélése. Kérem, hogy e pillanatokért adjon hálát az Égieknek. Ha hála és boldogság tölti el a szívét, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy még több boldogságot vonz be az életébe, mert a hasonló a hasonlót vonzza. Szép nyári napokat kívánok! Üdvözlettel: Ilona"

"Napi üzenet az ÜZENET * Nálam a "Napi üzenet" kártya húzása azt jelöli, hogy mely energiákra érdemes ráhangolódni, milyen erők jönnek fentről, s ha azokra ráhangolódom, könnyedén navigálom az életemet. Ma az ÜzeNET lapot húztam, mely szerint javasolt ráhangolódni a kommunikációra, a világhálóra, a nemzetközi eszmecserékre, üzekedni a neten  Továbbá jelezte a lap, hogy ne komplikáljam túl a napomat, teljesedjek ki a számomra könnyed feladatokban, és persze ne a mai napon akarjak bankot robbantani, elégedjek meg az egyszerűbb pénzkereseti lehetőségekkel. Nem valószínű, hogy ma kerül fel valamelyik könyvem a "bestseller" listára. Beszéljek, kommunikáljak, ismerkedjek inkább. Megfogadva a tanácsot, félretettem világmegváltó tervezeteimet, és fogadtam négy kliens tanácsadás kérését. Egy brnoi hölgynek teljes sorelemzést adtam Messengeren keresztül, aztán párkapcsolati kérdésben konzultáltam egy Skóciában élő úrral Viberen, aztán időpontot egyeztettem Skype-on egy Spanyolországban dolgozó fiatalemberrel, végül telefonon adtam át anyagi ügyeket érintő elemzésemet egy éppen Dubai-ban tartózkodó svájci asszonykának. Közben lévő szabadidőmben háromszor kutyát sétáltattam, és hódoltam a "Street Food" élvezetének. Hát, szó, ami szó, tényleg nagyon Merkúros, "ÜzeNET-es" napom volt, mert a kommunikáció által valóban bejártam a félvilágot."

UTAZÁS
Jelentése külföldi, vagy középtávú utazás. Jelenti azt is, hogy valaki, vagy valami (a szomszédos lap által megjelölt egyén, vagy fogalom) úton van, közeledik a kérdező felé. Tartós helyváltoztatást, költözést is jelent, főleg Házzal, és Házassággal kapcsolatban.

REMÉNY
Tengerentúli és/vagy hosszútávú utazást jelent, de csak akkor, ha az utazás mellett jön ki. Benső történéseink szintjén várakozást, vágyakozást, türelmet fejez ki, amely a nagy sorsfordulatot előzi meg. Vágyaink hosszas várakozás, áldozathozatal után teljesülnek. A cél érdekében nem tehetünk semmit, meg kell várni, míg a változás magától beérik. A kártya visszatérést is jelenthet pl. régi kedves újra megjelenik. Mai értelemben jelenthet még karriert, kitartást is.

"Spes istennő iránti tiszteletünk már kiveszett, pedig őt jelképezi a horgony, mint a reménység szimbóluma. A horgony a "hit-remény-szeretet" vagyis a "kereszt-horgony-szív" óvó-védő hármasság egyik eleme. Korábban minden kisgyermek hármas arany medaliont kapott a keresztelőjére, hogy mindig védve legyen, semmilyen bűbáj ne fogjon rajta."

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM

SZERENCSE
Szerencsét, optimizmust jelent, vállalkozásaink, terveink sikerét, előrehaladást, előrelépést. Ha ezt a lapot kapjuk, nem kell akadályoktól tartanunk, jó úton járunk, álmaink beteljesülnek. Szerencsés, kellemes időszak jelenik meg az adott kérdéskörben.

"Fortuna istennő kiapadhatatlan bőségszarujából ontja felénk az élet boldogságait, örömeit. Ha az Ő lapja jelenik meg, nem kell gondolkodni, nem kell logikázni, mert a "véletlen" úgyis elénk hozza a megoldást."

""Most szerencsés időszak veszi kezdetét, mely könnyedséget, utazást, kisebb-nagyobb ajándékokat hoz az életedbe. Kézzel fogható lehetőségek segítenek a boldogsághoz, s nincs is más dolgod, csak élvezni Fortuna istenasszony gondoskodását. Lehetőségeidhez mérten mozogj és járkálj sokat a szabad levegőn, a természetben, hogy mind közelebb kerülj az istenekhez, mind könnyebben meghalld az égi sugallatokat."

*   *   *   *   *

LÁTOGATÁS
Felszínes kapcsolatokat kötelező társadalmi eseményeket, látogatásokat jelent a kártya. Más lapok mellett bizonytalanságot, esetlegességet jelent. Bizonyos értelemben udvariasságot, tiszteletadást is mutathat a kártya.

BETEGSÉG
Betegséget, mint belső konfliktust jelenít meg a kártya. Azt mutatja, hogy holtpontra jutottunk, nem vagyunk képesek továbblépni, s ezért testi vagy lelki betegségbe menekülünk. Hogy a betegség kivel vagy mivel kapcsolatos, azt a környező lapok döntik el. Jelenthet még visszavonulást, befelé fordulást, erővesztést, kényszerpihenőt és fájdalmat is.

BOSSZÚSÁG
A kártya haragot, neheztelést jelent, a külvilággal való konfliktust, elégedetlenséget, meg nem értettséget, mely természetesen belső feszültségeinkből ered. A konkrét személyt vagy eseményt, mellyel a bosszúság kapcsolatos, a környező kártyák jelölik. Személyi jelölő mellett: az illető haragos, bosszús, kellemetlenség éri vagy pont ő okoz számunkra kellemetlenséget. Gyorsan múló bosszúságról van szó.

ELLENSÉG
Mindenképpen rossz erő jelenlétéről árulkodik, mely közvetlenül közelünkben van. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ellenségünk saját árnyékszemélyiségünk megtestesítője. Gondolkozzunk el azon, hogy mit ellenzünk, mit utasítunk el vagy mit, kit tekintünk ellenségnek? A legtöbb leírásban személyi jelölőként van megadva, én szándékosan vettem ki abból a sorból, hogy ne az ellenségre figyeljünk, hanem arra, hogy miért vonzzuk be a negatív energiákat. Sok mindenben hasonlatos a Bosszúság kártyához, ám az rövid ideig tartó kellemetlen időszakot jelent, ennél a lapnál pedig hosszabb távú rossz érzéseket jelölhetünk meg.

FÉLTÉKENYSÉG
Nemcsak féltékenységet, szerelemféltést, hanem félelmet, szorongást, bizalom hiányt is jelent a kártya. Saját negatív képzeteink rabjává válunk. Valakit vagy valamit túlzottan féltünk, nem látunk reálisan. Jelent még titkolódzást, leselkedést is.

VESZTESÉG
Valamiben vesztesnek érezzük magunkat. A veszteség természetesen nem ránk vonatkozik, hanem arra a személyi jelölőre, amely mellett áll. Hogy miben vagyunk vesztesek, azt a környező lapok mutatják illetve a kérdés maga. Asszociálhatunk a Veszteségre úgyis, mint ami eltűnik, megszűnik, elveszik az életünkben.

KEVÉS PÉNZ
Korlátozott anyagi lehetőségeket, szegénységet, mindennapi nehézségeket jelent a kártya: hiába akarunk valamit elérni, anyagi helyzetünk nem teszi lehetővé. Jelenti, hogy egyik napról a másikra élünk. A jövőre vonatkoztatva jelentheti, hogy pénzt kapunk, de ez csak a legszükségesebbekre elég. Jelenthet még puritánságot, egyszerűséget is. Beosztásra, mértékletességre hívja fel a figyelmünket.

PÉNZ
A kártya jelentése sok pénz, jelentős összeg, földi gazdagság, biztos megélhetés, nagyvonalúság, termékenység, gyarapodás, bőség.

HAMISSÁG
A kártya arra figyelmeztet, hogy valaki megcsal, becsap minket, visszaél a bizalmunkkal. Valakiben vagy valamiben csalódunk. Nem szabad elfelejteni, hogy minden ilyen esetben valójában mi csapjuk be önmagunkat, hiszünk a látszatnak. Ha valakiben csalódunk, vagy valami hamisnak, hazugságnak bizonyul, mindig el kell gondolkozni azon, hogy hogyan és mi módon vagyunk mi magunk csalódásunk, megcsalatásunk okozói. A kártya egyéb jelentése a felszínesség, a látszat és a hazugság.

TOLVAJ
A kártya arra figyelmeztet, hogy valaki meglop bennünket, akár a szó szoros értelmében, akár átvitt értelemben az ötleteinket, vagy egy számunkra kedves személyt akar tőlünk elvenni. Irigységet is jelent, mint mindenfajta lopás kiindulópontjait. Ha valaki valamit el akar venni tőlünk, az elsődleges ok akkor is önmagunkban keresendő: a kérdéses dolgot/személyt vagy túlságosan elhanyagoljuk, vagy túlzottan ragaszkodunk hozzá. Egyéb asszociációban jelenthet még sötétben tapogatódzást, rejtélyt.

ÖRVENDEZÉS
Ünneplést, ünnepet, örömteli eseményt, baráti vagy családi összejövetelt, kikapcsolódást, szórakozást jelent a kártya. Örömet, érzelmi megújulást, kellemes, könnyed időszakot várhatunk.

VÁRATLAN ÖRÖM
Ez a lap is elsősorban pénzt jelent, ám olyan pénzt, amire nem számítunk: váratlan örökséget, nyereményt. A szerencsétlenséggel ellentétes az életünkbe hirtelen, váratlanul beköszöntő jót jelent. Míg az Örvendezés olyan időszakot, hoz, melyre készülünk, amit eltervezünk, addig a Váratlan öröm meglepetéseket tartogat a számunkra.

 *   *   *   *   *

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM

*   *   *   *   *

 Feliratkozás hírlevélre * EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

kereső szavak: cigány gipsy zingaro gitan tzigane cartes tsiganes Gypsy carte gypsy cards цыганские карты цыганской гадалки gipsy fortune-teller tsiganes diseuse de bonne aventure gipsy fortune-teller school cigánykártya tanfolyam gitane diseuse de bonne aventure l'école Zigeuner Wahrsagerin Schule цыганская гадалка школы gitana adivinadora de la escuela

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

KATTINTS IDE: //boszorkanykonyv.gportal.hu

 

  

 

Napi idézet...

 

  Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés

*   *   *

CASANOVA TAROT KÁRTYA TANFOLYAM * Kezdő és haladó kurzusok személyesen, DVD-n és on-line * Kattints ide: //casanova.gportal.hu


HOLDNAPTÁR

*   *   *

MIT ÁLMODTÁL AZ ÉJJEL?  

Kattints ide a jelentéséhez!

*   *   *   *   *

Jóslás, kártyavetés, sorselemzés, párkapcsolat elemzések  Éva Ilonával * 06703145911 www.evailona.hu  

"Szerelmesek, álmodozók, esti tűzbe nézők, ólomöntők, lucaszékcsinálók, időjárásra és álomra figyelmezők mindig lesznek a világon, amíg az emberi lélekből ki nem hervad a képzelet virága. Ne vessük meg a babonásokat. Ők azok, akik a mindennapi élet szürkeségét a maguk költészetével megszínezik."

Jósolj magadnak
CIGÁNYKÁRTYÁVAL!

KATTINTS IDE, 

hogy a cigánykártya választ adhasson kérdéseidre!

*   *   *   *   *

Jósolj magadnak

KÁVÉZACCBÓL! 

* Tegyél fel magadban egy kérdést, koncentrálj rá.

* Idd ki a bögréből a kávédat, és meglátod a jövődet! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni,hogyan alakul a jövőd
a feltett kerdésben.

 *   *   *   *   *

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is felküldjük az IstenekhezKattints ide! majd a megjelenő oldalon az "i" gombra, és ott a "picasa megjegyzéseket"

 *   *   *   *   *

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE,
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

*   *   *   *   *

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE,
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

 

     
LINKAJÁNLÓ *
     

ÉVA ILONA * JÓSLÁS, KÁRTYAVETÉS, PARKAPCSOLATI ÚTMUTATÁS, ÁTOKLEVÉTEL, RONTÁSVIZSGÁLAT, ÁLLAPOTFELMÉRÉS...  * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19~23óráig. 06 70 314 5911 * Fizetés csekken vagy bankszámlára. * Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, TAROT TANFOLYAM, LENORMAND KÁRTYAVETŐ TANFOLYAM, SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM, BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM, ANGYAL TANFOLYAM... Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!