CIGÁNYKÁRTYA
***

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD és ON-LINE * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu * MP4 kis formátum: MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Megrendelés 06 70 314-5911 * Ár: 29.000- * Előre utalás után postán szállítva * Bővebb információért kattints ide: www.ciganykartya.eu vagy //ciganykartya.gportal.hu

 Egyéb cigánykártya videók:

 http://www.youtube.com/playlist?list=PL6D18EE92AADB9A68

 

 

 LENORMAND KÁRTYAVETŐ TANKÖNYV * Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900-  * Bővebb információ: www.lenormand.hu

     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
A CIGÁNYKÁRTYA
     
VIDEÓK
     
CIGÁNYKÁRTYA*JÓSOK
     
EZO*TANFOLYAMOK
     
TANFOLYAM DVD-n

 

Lenormand jóskártya tanfolyam  DVD és ON_LINE 29.000- Ft * Részletek a tananyagból

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

     
* JÓSOLJ MAGADNAK!

JÓSOLJ MAGADNAK

CIGÁNYKÁRTYÁVAL

DERŰSEN! :)

Kattints a videóra!

Ahol megállítod  a pergő

kártyákat, ott a Te üzeneted.

     
CIGÁNYOK*MÁGIÁJA
     
CIGÁNYKÁRTYA*MÚZEUM
     
SZERELEM, SZEX...

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
CIGÁNYOK MUZSIKÁJA
     
CIGÁNYOK TÁNCA
     
FILMEK ÉS CIGÁNYOK
     
LINKAJÁNLÓ
     
MYSTIC

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

     
G-mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2011-11-23
     

Szerelmi jóslatok és varázslatok
a cigánymágiában

SZERELMI JÓSLATOK

* A cigánylányok Erdélyben hisznek abban, hogy azokat a bűbájokat, amelyek segítségével megtudhatod, hogy ki lesz a férjed, a legszerencsésebb bizonyos napok előestéjén, például szilveszter, húsvét vagy Szent György nap előtt végezni. Szilveszter előestéjén kilencszer fűzfának dobják régi cipőjüket vagy csizmájukat, de csak kilencszer! (emlékezzünk arra, hogy régi cipőket dobtak a menyasszony után sok városban!) Ha a cipő az ágakon ragad, az a lány, aki eldobta, még abban az évben férjhez megy.

* Per de, per de prájtina,
Varckaj hin, hász kámav?
Basá. Párro dzsiuklo,
Pirano dzsál mai szigo.
Szétszórt levelek között látom,
Hol lehet az igazi párom?
A fehér kutya ugat végül,
És szerelmem gyorsan eljön.
Ha az ének közben ugat egy kutya, akkor a leányka házas és ágyas lesz, mire eljön az újév megint.

* Ahhoz, hogy megtudja, jövendőbeni férje fiatal vagy idős lesz-e, a lánynak vennie kellett kilenc magot a Datura stramonium-ból (csattano maszlag), és kilenc különböző helyről vizet és földet kellett szedni. Ezekből kellett süteményt gyúrni, amit egy útkereszteződésbe tettek ki húsvét vagy Szent György napjának reggelén. Ha nő lépett először a süteményre, akkor a férj özvegy vagy idős lesz, ha viszont férfi, akkor fiatal ember veszi majd el.

* Ahhoz, hogy megtudja, jövendőbeni férje fiatal vagy idős lesz-e, a lánynak vennie kellett kilenc magot a Datura stramonium-ból (csattano maszlag), és kilenc különböző helyről vizet és földet kellett szedni. Ezekből kellett süteményt gyúrni, amit egy útkereszteződésbe tettek ki húsvét vagy Szent György napjának reggelén. Ha nő lépett először a süteményre, akkor a férj özvegy vagy idős lesz, ha viszont férfi, akkor fiatal ember veszi majd el.

* Hogy lássák jövőbeli férjük alakját, a lányoknak ki kellett menniük az útkereszteződéshez Szent György napján. Hajukat hátra fésülték, megvágták balkezük kisujját.
Hagyták, hogy három vércsepp hulljon a földre, miközben ezt mondták:

Mro rat dav piraneszke,
Kász dikhav, avava adaleske.
Véremet adom szerelmemnek,
Akit látok, csak az enyém legyen.


Ekkor jövendőbeli férjük alakja kiemelkedett lassan a vérükből, majd elhalványult. Ezután fel kellett venniük a porral elkeveredett vért, és a folyóba kellett dobniuk, máskülönben a nivashi, vagy A víz szelleme felissza a vért, és lányok még abban az évben a vízbe fulladnak. Azt mesélik, hogy kb. húsz évvel ezelőtt a gyönyörű Roszi (Róza), Peter Dankónak, a kukulya törzs főnökének, vajdájának a lánya megfulladt az eljegyzése alatt, mivel a ceremónia végén nem akarta összegyűjteni kifolyt vérét.

* Szent András napjának előestéjén a lánynak keresnie kell egy özvegyet, és adnia kell neki egy almát anélkül, hogy elfogadná a köszönetét. Magyarországon kettévágják, és éjfélig meg kell enniük az egyik felét, és éjfél után pedig a másikat, és akkor álmukban megláthatják leendő férjüket.
*   *   *   *   *

SZERELMI JÓSLÁS ALMÁVALSZERELMI VARÁZSLATOK

* Ha egy lány anyaszült meztelenül sétál a holdfényben, egy mező vagy ház körül, és minden lépésnél egy maréknyi sót dob a háta mögé, akkor megkapja szerelmét.* Ha egy feleség meg akarja őrizni férje szerelmét, ki kell tépnie hajszálát, és a férjéhez kell kötnie. Ezt háromszor kell megtennie teliholdkor.

* Ha egy fiatal lány elnyeri egy fiú szerelmét, akkor ki kell tépnie egyik hajszálát, össze kell kevernie a fiú lábnyomának porával hamuvá kell égetni, és el kell érni, hogy az áldozat megegye?. Ez mondanom sem kell nem olyan könnyű, ha az illető tudja, mit is eszik valójában. A bárkinek a lábnyomából származó pornak nagy jelentőséget tulajdonítottak a megbabonázás terén az ősi boszorkányságban, különösen Olaszországban.

* Vegyél egy hagymát, tulipánt, vagy bármilyen fajta növény hagymát és egy olyan cserépbe ültesd el, amit még sohasem használtál. Miközben elülteted, ismételgesd annak a nevét, akit szeretsz, és minden nap reggel és este mondd el előtte ezt:

Amint ez a gyökér nő,
És amint a virág rügyezik,
Forduljon szíve,
Hozzám!

Így akit szeretsz minden nap egyre közelebb kerül hozzád, egészen addig, míg el nem nyered szíved vágyát.

* A szerelmes egy fűszálat vesz a szájába, és keletre majd nyugatra fordulva ezt mondja:

Kay o kám, avriável,
Kiya mánge, lele beshel!
Kay o kám tel?ável,
Kiya lelákri me beshav.
Ahol a nap felkel,
Szerelmem legyen mellettem!
Ahol a nap lemegy,
Általa ott leszek!

Ezután a fűszálat darabokra tépi, és belekeveri a lány ételébe. Amikor aztán a lány lenyeli a füvet, akkor szerelembe esik tiszta szívből. Ezzel kapcsolatban dr. WLISLOCKI megjegyez egy régi szokást, amit a hinduk is ismernek,és amivel képesek megváltoztatni egy másik személy ígéretét vagy elnyomását. Ilyenkor az illető füvet vesz a szájába. Erről GRIMM is ír: ez a szokás valószínűleg abból az ideából származik, miszerint a leigázott, háziállathoz hasonlóan megadja magát a másik erejének. Azért jelenik meg az ősi szokás, mert a fű felmutatása a megadás jele. A legyőzött ember egy fűszálat vesz szájába, és átadja legyőzöttjének.* Egy másik szerelmi bűbáj, ami az ősi boszorkánysághoz tartozik réges-régi időktől kezdve és széles körben ismeretes a következő: amikor a kutyák párzanak, a szerelmes hirtelen lefedi őket egy ruhával, ha lehetséges olyannal, amit utána megmutat a lánynak, akinek szerelmét kívánja, és ezt mondja:

Me jiuklo, yoy jiuklo,
Yoy tover, me pori,
Me kokosh, yay cátrá,
Ádá, ádá, me kamáv!
Én a kutya, ő a boszorkány,
Én a nyél, ő a fejsze éle,
Én a kakas, (és) ő a tyúk,
Akit, akit kívánok!


* Ha egy lány vagy asszony tudni akarja, hogy állapotos-e? Fognia kell egy tojást, tartalmát egy korsóba önteni, és vizet tenni rá. Ha másnap a tojás a víz felszínén úszik, akkor állapotos, ha a sárgája elvált a fehérjétől, akkor fia születik, ha pedig összekeveredtek, akkor leányt fog szülni.

* Toscanában, ha a nők gyermeket szeretnének, akkor elmennek a paphoz, hogy megáldassanak egy almát, és Szent Annához imádkoznak felette, aki a cigányok között valószínűleg Lucinaként ismeretes, aki nagy valószínűséggel a cigány dialektus szerint Lus? Anna, vagyis Szent Anna. Sok olyan cigány bűbáj maradt fenn MARCELIUSTÓL, amelyek szóról szóra léteznek még most is Olaszországban, de modernizálva, mint amikor új ablakokat tesznek egy régi házba.

* Ha egy nő halat eszik terhesség alatt, akkor a gyermek nehezen tanul meg beszélni, ha csigát akkor nehezen tanul meg járni. Azok a szóhasonlatok ismerhetőek fel ebben, mint a buta, mint a hal, vagy lassú, mint a csiga.

* Egy személy hajának, vérének vagy nyálának elégetésével el lehet mulasztani a szerelmet.

* A következő bűbájt használták a hűtlen szerető megbüntetésére. A becsapott leány meggyújt egy gyertyát pontosan éjfélkor, és többször átdöfi egy varrótűvel, miközben ezt mondja:

Pchágeráv momely
Pchágera tre vodyi!
Háromszor tört meg a gyertya általam,
Háromszor lesz összetörve a te szíved is.

(A gyertyára vonatkozó utasításokat a bajok elkerülése végett kihagytam ~ szerkesztő.)

* Ha a hűtlen szerető egy másik lányt vesz feleségül, akkor az elhagyott lány egy törött rák páncélt kever ételébe és italába, vagy egyik hajszálát egy madár fészkébe rejti. Ez boldogtalanná teszi a házasságot, és férfi állandóan elutasított kedvese után fog epekedni.
Tehát az utolsó bűbáj kapcsolódik ahhoz, amit a szlovákok között találhatunk, de máshol is megemlítik, hogy hisznek abban, hogy ha egy férfi haját egy madárfészkébe rejtik, akkor nagyon szenved majd, míg teljesen el nem halványodik.
(A bűbájhoz tartozó mágikus napot kihagytam a bajok elkerülése végett ~ a szerkesztő.)

*   *   *   *   * 

Összeállította: Éva Ilona
*   *   *   *   *

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM

 Feliratkozás hírlevélre * EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

kereső szavak: cigány gipsy zingaro gitan tzigane cartes tsiganes Gypsy carte gypsy cards цыганские карты цыганской гадалки gipsy fortune-teller tsiganes diseuse de bonne aventure gipsy fortune-teller school cigánykártya tanfolyam gitane diseuse de bonne aventure l'école Zigeuner Wahrsagerin Schule цыганская гадалка школы gitana adivinadora de la escuela

 
 

 

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

KATTINTS IDE: //boszorkanykonyv.gportal.hu

 

  

 

Napi idézet...

 

  Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés

*   *   *

CASANOVA TAROT KÁRTYA TANFOLYAM * Kezdő és haladó kurzusok személyesen, DVD-n és on-line * Kattints ide: //casanova.gportal.hu


HOLDNAPTÁR

*   *   *

MIT ÁLMODTÁL AZ ÉJJEL?  

Kattints ide a jelentéséhez!

*   *   *   *   *

Jóslás, kártyavetés, sorselemzés, párkapcsolat elemzések  Éva Ilonával * 06703145911 www.evailona.hu  

"Szerelmesek, álmodozók, esti tűzbe nézők, ólomöntők, lucaszékcsinálók, időjárásra és álomra figyelmezők mindig lesznek a világon, amíg az emberi lélekből ki nem hervad a képzelet virága. Ne vessük meg a babonásokat. Ők azok, akik a mindennapi élet szürkeségét a maguk költészetével megszínezik."

Jósolj magadnak
CIGÁNYKÁRTYÁVAL!

KATTINTS IDE, 

hogy a cigánykártya választ adhasson kérdéseidre!

*   *   *   *   *

Jósolj magadnak

KÁVÉZACCBÓL! 

* Tegyél fel magadban egy kérdést, koncentrálj rá.

* Idd ki a bögréből a kávédat, és meglátod a jövődet! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni,hogyan alakul a jövőd
a feltett kerdésben.

 *   *   *   *   *

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is felküldjük az IstenekhezKattints ide! majd a megjelenő oldalon az "i" gombra, és ott a "picasa megjegyzéseket" olvasd!

 *   *   *   *   *

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

Ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára,

KATTINTS IDE!

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

*   *   *   *   *

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE,
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

 

     
LINKAJÁNLÓ *
     

ÉVA ILONA * JÓSLÁS, KÁRTYAVETÉS, PARKAPCSOLATI ÚTMUTATÁS, ÁTOKLEVÉTEL, RONTÁSVIZSGÁLAT, ÁLLAPOTFELMÉRÉS...  *  Személyes, telefonos, viberes, skype-os konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás * www.facebook.hu/evvalena

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, TAROT TANFOLYAM, LENORMAND KÁRTYAVETŐ TANFOLYAM, SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM, BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM, ANGYAL TANFOLYAM... Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo


SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)