CIGÁNYKÁRTYA
***

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD és ON-LINE * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu * MP4 kis formátum: MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Megrendelés 06 70 314-5911 * Ár: 29.000- * Előre utalás után postán szállítva

 Egyéb cigánykártya videók:

 http://www.youtube.com/playlist?list=PL6D18EE92AADB9A68

CIGÁNYKÁRTYA FACEBOOKon:  www.facebook.com/Ciganykartya1

 

 

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * Bővebb információ: Kattints a képre!

     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
A CIGÁNYKÁRTYA
     
VIDEÓK
     
CIGÁNYKÁRTYA*JÓSOK
     
EZO*TANFOLYAMOK
     
TANFOLYAM DVD-n

 

Lenormand jóskártya tanfolyam  DVD és ON_LINE 29.000- Ft * Részletek a tananyagból

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

     
CIGÁNYOK*MÁGIÁJA
     
CIGÁNYKÁRTYA*MÚZEUM
     
JÓSLÁS*CIGÁNYOKNÁL

CIGÁNYKÁRTYA FACEBOOKon:  www.facebook.com/Ciganykartya1

     
CIGÁNYOK MUZSIKÁJA
     
CIGÁNYOK TÁNCA
     
FILMEK ÉS CIGÁNYOK
     
LINKAJÁNLÓ
     
MYSTIC

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

     
G-mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2011-11-23
     

A cigánykártya kirakási módjai
Éva Ilona jegyzete

 EGY KÉRDÉS, EGY VÁLASZ

Van úgy, hogy nincs szükségünk nagy kirakásokra, teljes elemzésre, hiszen csak egy konkrét kérdésünk van. Kártyakeverés és emelés után a teljes kártyacsomagból leszámolok 3 darab hetedik lapot. Az alábbi példában ugyanazokat a lapokat fogom más-más kérdéskörbe helyezni, mintegy szemléltetve a cigánykártya sokoldalúságát.

  Hogyan alakul a kapcsolatom az új főnökömmel?
A kezdeti tisztességes távolságtartás (Látogatás) után fellélegezhetünk, megkönnyebülhetünk (Levél), mert kiderül, hogy vannak közös kis titkaink, melyek a későbbiekben megerősítik (Állandóság) a kapcsolatunkat.

Hogyan fogom magam érezni az új munkahelyemen?
Kezdetben kissé rideg lesz a légkör, melyben az udvariasság szabályai fognak érvényesülni (Látogatás), de aztán felszabadul a lelkem, azaz végre önmagam lehetek (Levél) a későbbiekben, mindig (Állandóság).

Milyen időre számíthatok a juniusi nyaralásom idején?
A nyaralás elején bizony a szobába kényszerülünk (Látogatás), de azután szétoszlanak a felhők (Levél) és verőfényes napsütés lesz folyamatosan (Állandóság).

Mit gondol rólam az új kolléganőm?
Azt, hogy egy kissé távolságtartó vagyok (Látogatás), és megvannak a saját kis titkaim, meg van a saját kis magánéletem (Levél), amit meg is akarok tartani magamnak (Állandóság).

Mit érez irántam a sógornőm?
Tiszteletet érez irántam (Látogatás) és a lelke mélyén mindig (Állandóság) nagyon kedvel, de ezt nem valószínű, hogy kimutatja (Levél).

Mit tegyek, hogy még jobb legyen a kapcsolatom a párommal?
Több tiszteletet adjak neki és mindig pontosan tartsam be a családi ünnepeket, névnapokat, születésnapokat (Látogatás), és mindig (Állandóság) mutassam ki az iránta való gyengéd érzelmeimet (Levél).

Mit ne tegyek, mik azok a tulajdonságaim, melyeket jobb elhagynom a párkapcsolatom szebbé-jobbá tétele érdekében?
Ne legyek távolságtartó, és nem kell mindig felülről szemlélni az eseményeket vagy éppen a másikat (Látogatás). Felejtsem el, hogy saját kis titkaim legyenek, mindent osszak meg vele (Levél) egy életen át (Állandóság).

Mik a rossz tulajdonságaim?
Mások (Látogatás) titkait, benső érzéseit (Levél) tartom figyelmem központjában (Állandóság), magyarul, állandóan mások érzelmeiben vájkálok.

Mik a jó tulajdonságaim?
Tisztelettudó és alázatos tudok lenni (Látogatás), miközben a szabadságot (Levél) megélem és azt ki is sugárzom (Állandóság)

Ahány kérdés, annyi válasz! Ha három lapból nem tudunk válaszolni, akkor tegyünk rá egy negyediket, ha abból sem, akkor egy ötödiket is rakhatunk rá. Ha ötből sem tudunk választ adni, akkor napoljuk el a kérdésfeltevést, mert most nem vagyunk alkalmasak a kártyavetésre.


 

 

SZERELEMKERESŐ


Megtalálom-e az igazi páromat, a szerelmemet egy éven belül?
Erre a kérdésre ad választ a Szerelemkereső vetési mód.

Megkeverem a kártyákat, háromfelé emelem, majd összeszedem: középső paklit a harmadikra, harmadikat az elsőre. A felső 13 lapot leteszem egymás mellé.

Ha benne van a Szerelmes férfi, akkor, jó, egy éven belül biztosan megtalálom az igazit. A Szerelmes férfi előtti lapok a hozzá vezető utat mutatják. A Szerelmes férfi utáni első lap a leendő kedvesem alap tulajdonságait tartalmazza. A későbbi lapok pedig a kapcsolat minőségére utalnak.

Ha, a Szerelmes férfi a 13 lap első felében van, akkor az év első felében fogom megtalálni, ha a második felében, akkor értelemszerűen az év második felében fogok vele találkozni.
Természetesen, ha férfi a kérdező, akkor neki a Szerelmes nőt kell keresnünk.Ha a Szerelmes férfi nincs az első 13 lapban, akkor újra keverek, emelek, és újra kirakok 13 lapot a következő kérdéssel: megtalálom az életem párját az elkövetkezendő 2 évben? Ha megvan a Szerelmes férfi, akkor természetesen igen, és ha nincs, akkor újra megismételem ezt a kártyavetési módozatot, persze azzal a kérdéssel, hogy megtalálom a páromat 3 éven belül?

Ha megtalálom a Szívkirályt, akkor minden rendben van.
De mi van akkor, ha három évig sem találom meg? Bizony, akkor már baj van. Valószínűleg rossz a hozzáállásom a párkapcsolatokhoz és a lelkem mélyén, látens módon elutasítom. Így hogyan is tudnám bevonzani?
Itt már komolyabb problémamegoldó kártyavetési módozat szükséges, amit majd más alkalommal fogok ismertetni.

*   *   *   *   *

PÉNZKERESŐ

Ebben a vetési módban az anyagi helyzetem egy éven belüli jobbra fordulását keresem. A kártyavetés módozata megegyezik a Szerelemkeresőével, de itt most nem a Szerelmes férfit keressük, hanem a Pénz elnevezésű lapot. Az első 13 lapban kell benne lennie, és ha ez sikerül, akkor megnyugodhatunk anyagi ügyeinket tekintve. Ugyanúgy, mint az előző eljárásnál a Pénz kártya előtti lapok a Pénzhez, a gyarapodáshoz vezető utat mutatják, a mögöttes lapok, pedig a felhasználását.

*   *   *   *   *

ÁTOKLEVÉTEL

Bizony, sokan fordulnak hozzánk azzal a kérdéssel, hogy van~e rajtuk átok, mert az utóbbi időben semmi nem sikerül nekik? Ugyanúgy kiteszünk 13 lapot, mint az előző két vetési módban, azzal a különbséggel, hogy most az Ellenség kártyát keressük. Ha nincs benne a 13 lapban, akkor megnyugodhatunk, nincs szó átokról.

Amennyiben benne van, akkor az egyel előtte lévő lap ad választ a Miért kérdésre, a kettővel azelőtti lap az átokküldő személyiségére ad választ és az előtte lévő harmadik lap pedig azt mutatja, hogy férfi vagy nő az illető? Nem személyt mutató lapok esetében figyeljük meg, hogy női vagy férfi aspektust mutat a kártya? Például az Állandóság, a Levél férfi minőséget jelöl, a Pénz, a Hamisság női minőséget mutat.

 

ALAP VETÉS:

Múlt, jelen, jövő

Az Alap vetés a legpraktikusabb vetési mód, legyen párkapcsolatról vagy az anyagiakról szó.
Szokás a cigánykártyánál előre kivenni a személyi jelölő lapot. Én nem veszem ki, mert így több információt kaphatunk egy vetési sorban a kérdező hozzáállásáról, elhelyezkedéséről.
Megkeverem a kártyákat, majd balról jobbra három felé emelem, és a következőképpen szedem össze: középsőt a harmadikra, harmadikat az elsőre.
Felülről veszem le a lapokat és a következőképpen rakom három elkülöníthető kupacba:


1~4~7~~~2~5~8~~~3~6~9

Ez természetesen csak egy példa kirakás, melyben a kérdező egy hölgy, aki azt szeretné tudni, hogyan alakul a párkapcsolata jelenlegi kedvesével és azt, hogyan alakul az anyagi helyzete az elkövetkezendő egy évben. Valós helyzetben mindkét témakörre külön rakok ki 9-9 lapot, de mivel ez csak egy bemutató, így inkább azt szemléltetném, hogy milyen gazdag a cigánykártya összeolvasási lehetősége, tehát ugyanazokat a lapokat vizsgáljuk meg más-más nézőpontból.

1, 4, 7 lapok: Múlt
Párkapcsolati kérdésben: Látom, hogy a véletlen folytán találtak egymásra (Szerencse) és közös kívánságból léptek házasságra (Házasság), de sajnos el is váltak (Bíró). Másképp olvasva: kapcsolatuk szépen haladt előre (Szerencse), olyannyira, hogy közös(Házasság) vállalkozásba, munkába (Bíró) fogtak.
Most akkor melyik válaszadás az igaz? Az első, mindig az ami elsőre bejön, mert utólag a tudatunkkal még többféleképpen olvashatjuk a lapokat, és így elveszünk a lehetőségek tengerében.
Anyagi kérdésben: Szép előrehaladást tett a múltban az anyagiak terén, annak ellenére, hogy elvált. De olvashatom másképpen: szépen haladt előre az anyagi életben és egy társulással (Házasság) biztos megélhetése, munkája lett (Bíró). Még másképp olvasva: egy jól sikerült válással alapozta meg az anyagi létét.

2, 5, 8 lapok: Jelen
Párkapcsolati kérdésben: Jelenleg még együtt élnek a hölgy szüleinek az otthonában (Szerelmes nő, Ház) és a válás ellenére még mindig tudnak egymásnak kellemes meglepetéseket, váratlan örömet okozni, még tudnak egymásnak örülni. Másképp olvasva: a hölgy jelenleg a szülei otthonában él, és nagyon jól érzi magát, hiszen nem zárkózik el új ismeretségektől, örömöktől.
Anyagi kérdésben: Jól látszik, hogy közös háztartásban él másokkal (Szívkirálynő, Ház), valószínűleg a szüleivel, akik időnként támogatják anyagilag. Más olvasatban azt is mondhatom, hogy a kérdező otthon dolgozik (Szerelmes nő, Ház), de nem rendelkezik állandó jövedelemmel, hanem csak alkalmi keresete van, és bizony annak is nagyon tud örülni (Váratlan öröm).

3, 6, 9 lapok: Jövő

Párkapcsolati kérdésben: Anyai szeretettel, gondoskodással (Özvegy asszony), kedvességgel, kényeztetéssel (Ajándék) továbbra is együtt marad a szíve választottjával (Szerelmes férfi). Másképp összeolvasva a kártyákat, láthatjuk, hogy az édesanyja segítségével, bölcsességével és tudásával (Özvegyasszony) újra ajándékként (Ajándék) fogja megélni kedvesével való viszonyát, vagy kialakulnak a kedves, bizalmas pillanatok (Ajándék) a Választottjával.
Anyagi kérdésben: Elsősorban az édesanyja és a kedvese támogatását élvezheti majd a jövőben és megteheti azt is, hogy ellenszolgáltatásként apró ajándékokkal kedveskedjen nekik. Másképp értelmezve a lapokat világosan látszik, hogy a későbbiekben az édesanyja és a kedvese önzetlen (Ajándék) támogatását élvezheti majd. Másik olvasatban lesz annyi jövedelme, hogy nyugdíjas éveiben (Özvegyasszony) kellemes anyagi létben (Ajándék) éljen a kedvesével.

Mivel a jövőkép abszolút kedvező helyzetet mutat, így ezekben a kérdésekben nincs több dolgunk. Amennyiben a jövőkép kedvezőtlen helyzetet mutatna, akkor tovább kell kutakodnunk, meg kell vizsgálnunk, hogy a kérdező, mit tegyen, mit ne tegyen egy jobb jövő érdekében. Természetesen ezt egy másik vetési módban fogjuk részletezni. 


IGEN VAGY NEM?


 

TITKOS VÁGY

JÓSLÁS CIGÁNYKÁRTYÁVAL

*   *   *   *   *

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM

 Feliratkozás hírlevélre * EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

kereső szavak: cigány gipsy zingaro gitan tzigane cartes tsiganes Gypsy carte gypsy cards цыганские карты цыганской гадалки gipsy fortune-teller tsiganes diseuse de bonne aventure gipsy fortune-teller school cigánykártya tanfolyam gitane diseuse de bonne aventure l'école Zigeuner Wahrsagerin Schule цыганская гадалка школы gitana adivinadora de la escuela

 
 

 

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

http://boszorkanykonyv.gportal.hu

  

 

Napi idézet...

 

  Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés


Holdfázis


MIT ÁLMODTÁL AZ ÉJJEL?  

Kattints ide a jelentéséhez!

*   *   *   *   *

Jóslás, mágia,  boszorkányság  Éva Ilonával 

"Szerelmesek, álmodozók, esti tűzbe nézők, ólomöntők, lucaszékcsinálók, időjárásra és álomra figyelmezők mindig lesznek a világon, amíg az emberi lélekből ki nem hervad a képzelet virága. Ne vessük meg a babonásokat. Ők azok, akik a mindennapi élet szürkeségét a maguk költészetével megszínezik."

Jósolj magadnak
CIGÁNYKÁRTYÁVAL!

KATTINTS IDE,
hogy a cigánykártya választ adhasson kérdéseidre!

CIGÁNYKÁRTYA FACEBOOKon:  www.facebook.com/Ciganykartya1

*   *   *   *   *

Jósolj magadnak

KÁVÉZACCBÓL! 

* Tegyél fel magadban egy kérdést, koncentrálj rá.
* Idd ki a bögréből a kávédat, és meglátod a jövődet! 

KATTINTS IDE,
ha megszeretnéd tudni,hogyan alakul a jövőd
a feltett kerdésben.

 *   *   *   *   *

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is felküldjük az Istenekhez. Bővebb információért kattints a tűz képére.

 *   *   *   *   *

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE,
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

*   *   *   *   *

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE,
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * Bővebb információ: Kattints a képre!

*   *   *   *   *

CIGÁNYKÁRTYA FACEBOOKon:  www.facebook.com/Ciganykartya1

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

http://boszorkanykontrapap.gportal.hu

  

 

     
LINKAJÁNLÓ *
     

ÉVA ILONA * JÓSLÁS, KÁRTYAVETÉS, PARKAPCSOLATI ÚTMUTATÁS, ÁTOKLEVÉTEL, RONTÁSVIZSGÁLAT, ÁLLAPOTFELMÉRÉS...  * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19~23óráig. 06 70 314 5911 * Fizetés csekken vagy bankszámlára. * Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, TAROT TANFOLYAM, LENORMAND KÁRTYAVETŐ TANFOLYAM, SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM, BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM, ANGYAL TANFOLYAM... Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints