CIGÁNYKÁRTYA
***

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD és ON-LINE * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu * MP4 kis formátum: MP4 lejátszón, mobiltelefonon, DVD lejátszón és kisteljesítményű számítógépeken is nézhető * Megrendelés 06 70 314-5911 * Ár: 29.000- * Előre utalás után postán szállítva

 Egyéb cigánykártya videók:

 http://www.youtube.com/playlist?list=PL6D18EE92AADB9A68

CIGÁNYKÁRTYA FACEBOOKon:  www.facebook.com/Ciganykartya1

 

 

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * Bővebb információ: Kattints a képre!

     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
A CIGÁNYKÁRTYA
     
VIDEÓK
     
CIGÁNYKÁRTYA*JÓSOK
     
EZO*TANFOLYAMOK
     
TANFOLYAM DVD-n

 

Lenormand jóskártya tanfolyam  DVD és ON_LINE 29.000- Ft * Részletek a tananyagból

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand:

www.lenormand.hu

     
CIGÁNYOK*MÁGIÁJA
     
CIGÁNYKÁRTYA*MÚZEUM
     
JÓSLÁS*CIGÁNYOKNÁL

CIGÁNYKÁRTYA FACEBOOKon:  www.facebook.com/Ciganykartya1

     
CIGÁNYOK MUZSIKÁJA
     
CIGÁNYOK TÁNCA
     
FILMEK ÉS CIGÁNYOK
     
LINKAJÁNLÓ
     
MYSTIC

BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

     
G-mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2011-11-23
     

Időutazás a cigánykártyával
Hová tüntél Petőfi? - Éva Ilona írása


Ezzel a klasszikus vetőkártyával nemcsak a jelent és a jövőt láthatjuk, hanem betekinthetünk a múltba is, legyen az személyes ügy, családi vonatkozás, felmenők elemzése vagy akár egy történelmi személyiség élete. Betekinthetünk titkos szerelmekbe, bűnügyekbe, politikai csalafintaságokba és történelmi furcsaságokba is.

Saját tanítványaimon észrevettem, hogy a pusztán gyakorlatnak szánt kérdések módfelettül felkeltik az érdeklődésüket. Marylin Monroe vajon öngyilkos lett? Hogyan lett X. Y. miniszterelnök? Milyen volt az egészségügyi állapota Mátyás királynak a halála előtti héten?
Milyen személyiség volt Kossuth Lajos? Ki volt a móri bankrablás értelmi szerzője? Mi az igazság a körmendi gyermekgyilkossággal kapcsolatban? Valóban meghalt Michael Jackson? Persze reggelig sorolhatnám az izgalmas kérdéseket, melyekre mi már megtaláltuk a válaszokat. Be kell vallanom, hogy sokszor mi magunk is meglepődtünk a döbbenetes válaszokon, és azon, hogy milyen kiváló kutatómunkát lehet végezni egy egyszerű vetőkártyával. Néha értetlenül állunk a kártya válaszai előtt, de már megszoktuk, hogy a kártyának mindig igaza van, és előbb-utóbb elénk kerül egy dokumentum, könyv vagy tanulmány, mely fizikailag is alátámasztja kártyavetésünk valóság tartalmát. Ezeknek kutatómunkáknak egy töredékét szeretném bemutatni az alábbiakban.

Egyik tanítványom, egy Teli Holdas, kártyavetésre alkalmas időpontban feltette a következő kérdést:
- Hová tűnt Petőfi a segesvári csata után? Mi lett vele?
Elcsendesedtünk és rövid ima, koncentrálás után a következő lapokat húztam ki:Egy kicsit vártunk, majd az Égiek segítségével a következő információkat olvastuk ki a kártyákból:
Szerencsétlenség, Katonatiszt, Betegség, Féltékenység, Ház: Bizony ez baljós kimenetelű véres csata volt (Szerencsétlenség, Katonatiszt), mely komoly sérülést (Betegség) okozott Petőfi számára, mind fizikai (Katonatiszt), mind pszichés (Féltékenység) szinten. Súlyos fejsérülése következtében emlékezetét vesztve, amnéziásan bolyongott a közeli erdőben (Féltékenység), ahol jóravaló emberek rátaláltak és hazavitték (Ház) őt ápolni, gondozni, hogy mielőbb erőre kapjon. Befogadták őt, családtagként ápolták és gondozták.

Hogyan érezte magát Petőfi az idegen házban?
Házasság: teljes mértékben családtagnak tekintették, abszolút otthon érezte magát. Szeretetteljes légkör vette körül. Eggyé vált ápolójával, gondozójával, együtt lélegzett, evett-ivott, sírt és nevetett velük. Egyesült velük.

Meddig maradt ott?
Állandóság: örökre ott maradt. Élete hátralevő részét azokkal töltötte, akik megmentették őt a korai haláltól.

Mégis milyen volt az élete az új családjával?
Kevés pénz, Özvegyasszony, Lelkész, Szerelem: Soha nem voltak gazdagok, de ami kellett, azt megtudták teremteni. Anyagilag egyszerű életet éltek (Kevés pénz). A nő, aki gondozta, ápolta őt, nemcsak az anyai minőséget képviselte ~ innen már azt is tudjuk, hogy idősebb volt Petőfinél ~, hanem egyszerre volt a legjobb barátja (Lelkész) és a szerelme (Szerelem). Nagyon mély, erős lelki kötelék fűzte őket egymáshoz (Lelkész + Szerelem). Végül is elmondhatjuk, hogy boldogan élt új párjával és annak családjával.
Vajon születtek gyermekei?
Örvendezés: Igen, születtek, mégpedig kettő, egy fiú és egy lány.
Ebben az életszakaszában írt verseket?
Ház, Gondolat, Ajándék: Igen írt (Gondolat), de csak a családja számára (Ház) vagy esetleg a közeli ismerősök számára faragott rímeket név- és születésnapokra (Ajándék).
Vajon kiderült a későbbiekben, hogy ki volt Ő a korábbi életében?
Halál: Nem, soha nem derült ki.
Hogyan hívták Őt? Mi lett a Neve?
Szerelmes férfi (Szerető): E lap kihúzásánál úgy éreztem, hogy ez a lap nekem szól. Az én páromat jelöli a lap, akit Zoltánnak hívnak. Tehát Petőfit Zoltánnak nevezték el.
De mi van akkor, ha a Szerelmes férfi értelemszerűen Petőfit jelöli? Akkor Sándornak hívták volna. Korábban olyan erősen azonosult a nevével, hogy nem is lehetett volna őt másképpen hívni. Ez különösen a híres emberekre jellemző. Nemcsak a környezete ismeri őt, hanem többszáz, több ezer ember, így sokkal erőssebben bevésődnek a tulajdonságai a központi, kollektív tudattalanba megérzéseknek üzenve.
És vezetéknévként milyen nevet adtak neki?
Elkezdtem kihúzni a lapokat: Féltékenység, mint F, Ajándék, mint A, Látogatás, mint I, merthogy minden kártyalap jelöl egy betűt, de itt megállt a kezem, nem húztam több lapot.
FAI, fáról, erdőről nevezték el, mert ott találtak rá. Lehetett Fái, Fási, Erdős, Erdei, stb. Ha fizikailag utána néznénk, biztosan találnánk a korabeli helyi, Segesvár környéki leírásokban vagy az ott lévő temetőkben ilyen nevet. Elsősorban olyan nevet keresünk, mely 1850 körül bukkant fel abban a régióban.
Azért szívből örülök, hogy nagy költőnk, kinek a versei igen kedvesek a számomra, nem veszett el a csatában és nem szenvedett korai halált. Sőt, éppen ellenkezőleg, kifejezetten boldog életet élt a segesvári csata után, noha nem emlékezett semmire korábbi életéből, de az is meglehet, hogy nem is akart.

Éva Ilona


*   *   *   *   *

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM

 Feliratkozás hírlevélre * EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

kereső szavak: cigány gipsy zingaro gitan tzigane cartes tsiganes Gypsy carte gypsy cards цыганские карты цыганской гадалки gipsy fortune-teller tsiganes diseuse de bonne aventure gipsy fortune-teller school cigánykártya tanfolyam gitane diseuse de bonne aventure l'école Zigeuner Wahrsagerin Schule цыганская гадалка школы gitana adivinadora de la escuela

 
 

 

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

http://boszorkanykonyv.gportal.hu

  

 

Napi idézet...

 

  Névnapi idézetek küldése...

Zenés képeslapküldés


Holdfázis


MIT ÁLMODTÁL AZ ÉJJEL?  

Kattints ide a jelentéséhez!

*   *   *   *   *

Jóslás, mágia,  boszorkányság  Éva Ilonával 

"Szerelmesek, álmodozók, esti tűzbe nézők, ólomöntők, lucaszékcsinálók, időjárásra és álomra figyelmezők mindig lesznek a világon, amíg az emberi lélekből ki nem hervad a képzelet virága. Ne vessük meg a babonásokat. Ők azok, akik a mindennapi élet szürkeségét a maguk költészetével megszínezik."

Jósolj magadnak
CIGÁNYKÁRTYÁVAL!

KATTINTS IDE,
hogy a cigánykártya választ adhasson kérdéseidre!

CIGÁNYKÁRTYA FACEBOOKon:  www.facebook.com/Ciganykartya1

*   *   *   *   *

Jósolj magadnak

KÁVÉZACCBÓL! 

* Tegyél fel magadban egy kérdést, koncentrálj rá.
* Idd ki a bögréből a kávédat, és meglátod a jövődet! 

KATTINTS IDE,
ha megszeretnéd tudni,hogyan alakul a jövőd
a feltett kerdésben.

 *   *   *   *   *

Szent Tűz- és Vízmágia a szerelemért, az egészségért és a gazdagságért

Légy részese szakrális napokon tartandó ősi, mágikus szertartásainknak! Szakrális ünnepnapokon a Te kéréseidet is felküldjük az Istenekhez. Bővebb információért kattints a tűz képére.

 *   *   *   *   *

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE,
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

*   *   *   *   *

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE,
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

 Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * Bővebb információ: Kattints a képre!

*   *   *   *   *

CIGÁNYKÁRTYA FACEBOOKon:  www.facebook.com/Ciganykartya1

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében

Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

http://boszorkanykontrapap.gportal.hu

  

 

     
LINKAJÁNLÓ *
     

ÉVA ILONA * JÓSLÁS, KÁRTYAVETÉS, PARKAPCSOLATI ÚTMUTATÁS, ÁTOKLEVÉTEL, RONTÁSVIZSGÁLAT, ÁLLAPOTFELMÉRÉS...  * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19~23óráig. 06 70 314 5911 * Fizetés csekken vagy bankszámlára. * Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, TAROT TANFOLYAM, LENORMAND KÁRTYAVETŐ TANFOLYAM, SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM, BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM, ANGYAL TANFOLYAM... Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints